Laatste nieuws:
Nispen Blues presenteert Stef Paglia Trio

Nispen Blues presenteert: Stef Paglia Trio

Stef Paglia is geen onbekende voor Nispen Blues. Hij betrad reeds in april 2018 als gitarist van The Bluesbones het Nispen Blues podium om het seizoen spetterend af te sluiten. Sindsdien zijn er veel pogingen gewaagd om hem met z’n zeer succesvolle trio naar Nispen te halen en op zaterdag 7 maart is het dan eindelijk zover.

Belgian Blues Challenge

De 25-jarige Stef Paglia heeft met The Bluesbones in 2016 de Belgian Blues Challenge gewonnen en werd 2e op de European Blues Challenge in 2017. Stef nam op 12-jarige leeftijd voor het eerst een gitaar in de hand en heeft door de jaren heen een typische eigen stijl en sound gecreëerd. Zijn vader liet hem kennis maken met de Blues en dat liet hem nooit meer los. Met The BluesBones trad (en treedt) hij in binnen- en buitenland op. Zo speelde hij onder andere al op Blues Peer, Swing Wespelaar, Gevarenwinkel Blues & Roots Festival en het Ribs & Blues Festival.

Nispen Blues presenteert Stef Paglia Trio2

Onvervalste Bluesrock

Het Stef Paglia Trio speelt onvervalste Bluesrock met een brede mix van eigen werk en covers. Hij laat zich graag beïnvloeden door verschillende muzikale richtingen en probeert hiermee zijn eigen Blues stijl te creëren. In maart 2019 kwam het debuutalbum ‘Never Forget’ uit met vrijwel uitsluitend eigen nummers. “Zijn Bluesrock is hedendaags, erg groovy en werkt heel aanstekelijk. Paglia’s creativiteit zorgt ervoor dat de energie die er vrijkomt snel wordt geadsorbeerd en dat de luisteraar van ieder nummer voluit kan genieten” (Rootstime.be).

Nispen Blues presenteert Stef Paglia Trio3

Line up:
Stef Paglia: gitaar en zang
Joel Purkess: drums
Geert Schurmans: basgitaar

https://www.stefpaglia.com/

Wanneer: zaterdag 7 maart, aanvang 21:30 uur
Waar: café de Gouden Leeuw te Nispen.
Inkom: gratis

Bron en foto’s: Nispen Blues

Facebook8
Twitter
Follow Me
Tweet