Laatste nieuws:
Hans Francken Festival komt met tweede klepper van formaat

Hans Francken Festival komt met tweede klepper van formaat

Eerder deze maand kondigde het HF Festival aan dat Bart Peeters op vrijdag 9 augustus in Essen op het podium zal staan. Gisteren raakte bekend dat minder dan Pommelien Thijs wordt toegevoegd aan het programma op zaterdag 10 augustus. De in zilver en goud gehulde koningin van de Vlaamse popmuziek speelt er een exclusief optreden voor de Noorderkempen.

Energieke popprinses

Pommelien Thijs is alomtegenwoordig. Met dat understatement kunnen we muzikaal 2024 alvast samenvatten. Voltijds popicoon, MIA-verzamelaar na de uren en alsof dat nog niet genoeg is, ontwerpt en maakt ze de inhoud van haar eigen garderobe. Pommelien is van het beste wat er sinds jaren op Vlaamse podia te vinden is. Vorige week lanceerde ze nog haar nieuwste single ‘Het beste moet nog komen’ en vandaag topt ze alweer alle hitlijsten. Het is haar vierde nummer 1-hit. Deze zomer zal de energieke popprinses te zien zijn in Essen op zaterdag 10 augustus tijdens HF Festival. De Noorderkempen kan zich alvast opmaken voor de muzikale wervelwind Pommelien Thijs. Nog te zien op zaterdag: het vaste recept Hans Francken Invites. Producer Hans Francken heeft als muzikale duizendpoot, tentakels in alle geledingen van het Vlaamse muzieklandschap. Hij weet dan ook jaarlijks een programma samen te stellen dat garant staat voor een avond boordevol hits.

Wie graag beide dagen komt kijken en dus een ticket wil voor Bart Peeters (op vrijdag) en Pommelien (op zaterdag), kan nog tot eind deze maand een weekend ticket kopen aan een voordeliger tarief. Via de early bird actie kost een combiticket slechts 50 euro in plaats van 55 euro. Tickets en info via www.HFFESTIVAL.be

Programma HF Festival

Vrijdag 9 augustus
– Bart Peeters & De Ideale Mannen
– …

Zaterdag 10 augustus
– Pommelien Thijs
– Hans Francken Invites
– …

www.HFFESTIVAL.be

Bron en foto: Comedyshows

Facebook18
Twitter
Follow Me
Tweet