Laatste nieuws:
HF Festival presenteert ook popsensatie Berre voor hun sterrenparade

HF Festival presenteert ook popsensatie Berre voor hun sterrenparade

‘Hans Francken Invites’ is een concept dat al enkele jaren meegaat op HF Festival. Producer, songwriter en muzikant Hans Francken nodigt tal van gasten uit om samen met zijn liveband op te treden. De band maakt er samen met de verschillende gasten een gigantische hitparade van.

Berre

Dit jaar werden eerder al Aaron Blommaert, Stan Van Samang, Sonny Vande Putte (winnaar Starstruck VTM) en Christophe Verholle (winnaar The Voice) aangekondigd. Vandaag loste de organisatie een nieuwe naam die zal aansluiten bij het sterrenensemble van ‘Hans Francken Invites’ op zaterdag 10 augustus. Niemand minder dan Berre zal zijn grootste hits spelen in Essen én dat zijn er een pak. HF Festival is er op vrijdag 9 en zaterdag 10 augustus. Tickets en info www.HFFESTIVAL.be.

HF Festival pakt uit met klassiekers én popsensaties

HF Festival haalt Berre naar Essen, dat maakte de organisatie gisteren zelf bekend. Berre brak door via TikTok en kreeg al snel een platencontract onder de neus geschoven. De mix tussen een gigantische brok talent en het juiste team rondom zich, resulteerde al snel in een eerste single. ‘Say my name’ werd meteen een platinum-hit in 2022. Later volgden gouden platen voor de singles ‘Better off alone’ en ‘Thrill of it all’. Ondertussen stond de zanger al voor een uitverkochte AB en Melkweg in Amsterdam. Deze zomer volgt nog de mainstage van Pukkelpop. HF Festival is bijzonder verheugd Berre te kunnen strikken voor het Hans Francken Invites-concept op hun podium. “We trachten steeds een bijzonder stevige line-up samen te stellen voor Hans Francken Invites. We zijn er van overtuigd dat dat ook dit jaar het geval is. Met een line-up met o.a. Aaron Blommaert, Stan Van Samang en Berre zetten we artiesten neer die samen goed zijn voor meer dan 40 miljoen streams. Dat is gigantisch in Vlaanderen”. Er is nog één mistery guest voor HF-Invites. Die muzikale gast(e) zal niet aangekondigd worden. Naast het Hans Francken Invites concept staat ook Pommelien Thijs op de affiche voor zaterdag 10 augustus. Daags voordien komt Bart Peeters langs op HF Festival. Tickets en info via www.HFFESTIVAL.be

Praktisch

Hans Francken Festival
9-10 augustus
Oude Baan, Essen
Tickets/info: www.HFFESTIVAL.be

Bron en foto: Comedyshows / Groep 24

Facebook10
Twitter
Follow Me
Tweet