Halloween theme party fuif Samhain 01-11-2019 - Noordernieuws.be

Halloweenparty voor de overlevenden van de gruweltocht

Elk jaar in de nacht van 31 oktober, komen de verloren zielen van pestlijders, onschuldig vermoorde en verbrande slachtoffers en hun moordenaars tot leven in de bossen rond het College.

In de bossen rond het College gaan hun verknipte en verwrongen geesten vol haat op zoek naar prooien op wie ze wraak kunnen nemen. Wraak omdat ze niet beter weten en wraak over wat hen tijdens hun leven is overkomen. Blijf die nacht weg uit de bossen, want ook jij kan slachtoffer worden van deze ongrijpbare vijanden. Maar ga je toch, omdat je de uitdaging aan wilt gaan en tonen dat je sterker bent en je overleeft het? Dan is er speciaal voor de overlevenden op vrijdag 1 november een Halloween Theme Party. Maar niet alleen voor de overlevenden, iedereen is welkom!

Halloween theme party fuif Samhain 01-11-2019

Dance with the devil

Dit feest voor de koelbloedigen, voor diegene die de gruweltocht hebben overleefd, wordt gehouden in de Rommeshoef. DJ Jan Deckers zal zorgen dat je de Halloweengruwelen vergeet!
Ben jij een van de overlevenden? Of houd je gewoon van een geweldig feest? Kom dan vrijdag 1 november vanaf 21:00 naar de Rommeshoef, Rouwmoer 6 in Essen. Je mag verkleed komen in een outfit die past bij Halloween, maar dit is niet verplicht!

Kaarten inkom: €8,-, vvk €5,-

Je kan de kaarten kopen op de volgende locaties:

-Tobac Hoek en Essen
-VVV kantoor
-Spar Nieuwmoer
-Danny Veraart, Holleweg 39, Nieuwmoer
-Tom Broos, Schelpheuvelstraat 63
-Hilda Van Hooydonk, Nieuwmoer Dorp 7, Kalmthout
-online reserveren via info@xitings.be

www.xitings.be

NN

Facebook45
Twitter
Follow Me
Tweet