Aanrijding voorafgegaan door mogelijke mishandeling

Aanrijding voorafgegaan door mogelijke mishandeling

Vrijdagavond rond 21.05 uur zagen ambulancemedewerkers een eenzijdige aanrijding gebeuren op de Aanwas in Roosendaal. Een voertuig reed tegen een lichtmast aan en kwam meteen hierna tot stilstand. De ambulancemedewerkers ondernamen direct actie en gingen naar het voertuig toe. In de auto zat een man die ernstig gewond was. Bij de man is eerste hulp verleend en hij is in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie is ter plaatse geroepen, omdat de verwondingen die de man had opgelopen niet overeenkwamen met verwondingen die iemand opgelopen zou kunnen hebben bij een aanrijding. De man bleek vermoedelijk zwaar mishandeld te zijn.

Door de politie is opgeschaald. Medewerkers van Forensische Opsporing zijn ter plaatse gekomen om sporenonderzoek te doen en de plek van de aanrijding werd afgezet als ‘plaats delict’.

Tweede plaats delict

Tijdens het onderzoek dat plaatsvond kregen agenten informatie dat de eigenlijke mishandeling mogelijk elders had plaatsgevonden. Deze plek was op het industrieterrein De Borchwerf, in de nabijheid van de plaats waar het ongeval was gebeurd. Gedurende de nacht hebben medewerkers van Forensische Opsporing ook hier sporenonderzoek gedaan.

De auto waarin het slachtoffer, een 57-jarige man uit Sint-Willebrord, had gereden, is weggesleept door een takelbedrijf en overgebracht naar een plaats waar de politie hem kan onderzoeken. Alle sporen die rechercheurs gedurende de avond en nacht hebben afgenomen worden onderzocht en met elkaar vergeleken. Ook zal een buurtonderzoek plaatsvinden en worden er getuigen gehoord. Vooralsnog is dit alle informatie die bekend is. Van het slachtoffer is nog geen verklaring opgenomen.

Weet u meer?

Mocht u meer informatie hebben over dit voorval, dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie. Dat kan via het algemene telefoonnummer (0900-8844) of via What’s App (06-12207006). Wanneer u wel uw informatie wilt delen, maar geen contact met de politie wilt, kunt u ook contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem. Dat kan via de website (www.meldmisdaadanoniem.nl) of telefonisch (0800-7000). Vermeld bij contact graag zaaknummer 2019-256209.

Bron: Politie.nl
Foto: Pixabay

Facebook41
Twitter
Follow Me
Tweet


Alarm Van Loon en Benga Security zijn nu één!