Laatste nieuws:
het-gulle-hart-overhandigt-broeder-willy-ruime-cheque

Het gulle hart overhandigt Broeder Willy ruime cheque

Tijdens het benefiet ter ere van Broeder Willy op 15 oktober, waren er meerdere evenementen georganiseerd in Essen. Maar de opkomst was groot genoeg om een aardig bedrag bij elkaar te krijgen.
Dirk en Paula Boden, oprichters van Het gulle hart, hadden hun voorbereidingen goed gedaan. “We hadden een streefbedrag in gedachten en dat hebben we ook gehaald. Van tevoren verkochten we steunkaarten à €5,-. Als mensen dan naar het benefiet kwamen, kregen ze op vertoon van die kaart een gratis consumptie”, legt Paula uit.
In maart begonnen broer en zus met de voorbereidingen van het benefiet. “Het is natuurlijk eerst besluiten welk doel we gingen steunen, waarom en dan wie je uit gaat nodigen voor het evenement”, zegt Dirk.

Waarom viel de keus op Broeder Willy?
“We brengen hier zelf al regelmatig goederen naar toe en toen we een keer spraken met Broeder Willy, had hij het over de kosten en hoge kilometerheffing. Het moeten bovendien ook niet altijd de grote organisaties zijn die in het zonnetje gezet worden. Maar juist de mensen achter de schermen die heel hard werken, zoals Broeder Willy en zijn toegewijde vrijwilligers. Zijn werken leunen aan tegen wat wij doen: mensen helpen die het minder hebben. Als mensen goed doen voor anderen, zullen wij die steunen.”

04-broeder-willy-neemt-cheque-in-ontvangst-dsc_3663

Broeder Willy was zeer dankbaar voor de gulle cheque van €2000,-. “Ik was overdonderd toen ik hoorde dat ze een benefiet voor mij en mijn missiewerken voor de Redemptoristen wilden organiseren. En dit bedrag had ik echt niet verwacht, ik ben hier heel blij mee. Het is broodnodig voor de verzending van containers en andere kosten, zoals het onderhoud van de camion. Het komt als geroepen!”

LW

Facebook10
Twitter
Follow Me
Tweet