Laatste nieuws:
Grootste nostalgische kermis van Nederland

Grootste nostalgische kermis van Nederland

Van woensdag 17 april tot en met maandag 22 april (2e paasdag) organiseert Roosendaal voor de tweede keer een nostalgische kermis. De feestelijke opening van deze kermis door wethouder Cees Lok vindt plaats op woensdag 17 april om 13.00 uur op de Markt met een bijzondere fietsactie door UniQcycle.

Prachtig familie-evenement

Wethouder Cees Lok: ”We zijn blij dat we dit prachtige familie-evenement weer kunnen organiseren in onze stad. Een nostalgische kermis met nostalgische toegangsprijzen. De ritpijs van de attracties is slechts € 1,- per rit.” Ook wordt een voordeelkaart geïntroduceerd. Met deze voordeelkaart, waarvan er 1000 beschikbaar zijn, kun je voor slechts €25,- bij alle 36 deelnemende attracties een rit maken of korting krijgen. De voordeelkaarten zijn vanaf 3 april in de voorverkoop verkrijgbaar bij de VVV en tijdens de kermis in de spiegeltent.

Nostalgische kermis en programma

De historische spiegeltent vormt het centrum van de nostalgische kermis. Bezoekers kunnen daar genieten van een gevarieerd programma. Stichting Blommenkinders verzorgt muziek uit de jaren 60 en 70. Dancemasters de Bra zorgen voor nostalgische dansvoorstellingen, waaronder ook de geliefde Lindy Hop.

Op 22 april (2e paasdag) kunnen bezoekers genieten van klassieke bromfietsen die te bewonderen zijn rondom de Sint-Janskerk en Tongerloplein. Tenslotte is er in het Oude Raadhuis dagelijks een prachtige miniatuurkermis te zien met een expositie. Het Oude Raadhuis is gratis toegankelijk.

De opbouw van de kermis -wat voor velen al een attractie op zich is- start op maandag 15 april.

Meer informatie over de nostalgische kermis, het randprogramma of de aankoop van de voordeelkaart vindt u op de website van Kermis in Roosendaal: www.kermisinroosendaal.nl en op Facebook.

Bron en foto: gemeente Roosendaal

Facebook14
Twitter
Follow Me
Tweet