Laatste nieuws:
Fietsenverkoop

Fietsenverkoop

De gemeente en HammerTime organiseren een veiling van zwerffietsen. De opbrengst hiervan gaat naar Bistro Buitengewoon.

De gemeente Kapellen verzamelt elk jaar heel wat fietsen die werden gevonden of achtergelaten (en nooit door de eigenaar werden opgehaald). De fietsen worden nog t.e.m. dinsdag 3 september (20.00 uur) geveild via de veilingsite HammerTime.be. De opbrengst van de veiling gaat naar Bistro Buitengewoon.

Buitengewoon

Buitengewoon is een project door en voor buitengewone mensen. Deze zaak in De Oude Pastorij in de Dorpsstraat wordt mee uitgebaat door mensen met een mentale beperking. Bij Buitengewoon kan je terecht voor huisgemaakte gerechten, maar ook gastvrijheid, gezelligheid, zelfontplooiing en interactie tussen medewerkers en klanten worden hoog in het vaandel gedragen. Ook buiten de muren van de bistro wordt gezocht naar werkervaringen op maat. (helpen in een woonzorgcentrum, cultuurcentrum, kleuterklas,…)

Bieden op de fietsen? Dat kan hier.

De fietsen bezichtigen kan nog op donderdag 22 augustus van 10.00 tot 12.00 uur bij HammerTime (Pauwelsdreef 23, 2940 Hoevenen). Het ophalen van de fietsen kan op hetzelfde adres op zaterdag 7 september van 10.00 tot 12.00 uur.

Bron: gemeente Kapellen
Foto: Pixabay

Facebook28
Twitter
Follow Me
Tweet