Laatste nieuws:
Samen aan Tafel’ een multicultureel buffet door en voor alle inwoners van Kalmthout

‘Samen aan Tafel’ een multicultureel buffet door en voor alle inwoners van Kalmthout.

Op zondagmiddag 25 augustus organiseren Gastvrij Kalmthout, Hart Boven Hard en Welzijnsschakels voor de derde keer ‘Samen Aan Tafel’ op het plein voor de bibliotheek. Ze nodigen iedereen uit om een gerecht of hapje mee te brengen. Dat plaatsen ze op een groot buffet. Zo kunnen alle deelnemers genieten van elkaars gerechten en elkaar ontmoeten rond de tafel.

Gezelligheid, variatie en overvloed

Het verschil met vorige edities van ‘Samen aan Tafel’ is dat er naast het eetfestijn enkele randactiviteiten zijn. Kinderen mogen een tekening meebrengen rond het thema ‘Samen’. Van alle tekeningen maken de organisatoren ter plaatse één grote collage. Kunstenaar Ludo Modelo stelt twee witte ezeltjes in polyester ter beschikking die alle aanwezigen kleurrijk en creatief kunnen beschilderen. Nadien maken ze deel uit van de ‘donkey-parade’ in Brasschaat. Ook is er dit jaar een klein podium waarop enkele artiesten muziek, woord en beeld brengen rond het thema multiculturaliteit.
De organisatoren zorgen voor één grote tafel, stoelen, bestek, drank en muziek. Water, koffie en thee zijn gratis. Fruitsap en wijn zijn te verkrijgen aan democratische prijzen.
Wie er vorige keren bij was, weet: “Samen aan tafel” betekent gezelligheid, variatie en overvloed.

Wanneer? Zondag 25 augustus van 12 uur tot 16 uur.
Waar? Kerkeneind 23 (Plein voor de bibliotheek van Kalmthout. Bij minder goed weer zijn er tenten voorzien). Iedereen welkom. Deelnemen is gratis. Inschrijven is niet nodig.
Contactpersonen:
– Tuur Hendrickx 03 293 47 16 en 0470 264930 – tuurhendrickx@skynet.be
– Lieve Verbrugghe: 03 666 58 80 en 0491 885009 of – verbrugghe@scarlet.be

Facebook19
Twitter
Follow Me
Tweet