Dringende oproep: fietsster en getuigen gezocht

Dringende oproep: fietsster en getuigen gezocht

De politie doet een herhaalde, dringende, oproep aan getuigen om zich te melden. Mensen die iets hebben gezien van de aanrijding tussen een voetgangster en een fietsster op de Hendrik Gerard Dirckxstraat met de Laan van Brabant in Roosendaal op 19 december jl. worden dringend verzocht zich te melden.

Naar aanleiding van de vorige oproep heeft zich nog niemand bij de politie gemeld. Het is erg belangrijk dat ze meer informatie krijgen over de aanrijding die omstreeks 12:30 plaatsvond, want het slachtoffer van de aanrijding, een 91-jarige Roosendaalse, is op eerste Kerstdag komen te overlijden.

Signalement fietsster

In tegenstelling tot wat eerder gedacht werd, liep de hoogbejaarde vrouw niet met een rollator, maar met een boodschappentrolley. Ze stak het fietspad over toen ze werd aangereden door een fietsende vrouw. Er is een signalement van deze fietsster bekend. Het gaat om een oudere, blanke vrouw. Zij was gekleed in een blauwe jas en droeg een rood regenkapje. Volgens omstanders die de aangereden vrouw eerste hulp hebben verleend is de vrouw in de blauwe jas even blijven staan en daarna weggereden. De 91-jarige vrouw kwam bij de aanrijding ten val en is met ernstige verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Daar is zij woensdag helaas komen te overlijden als gevolg van de aanrijding.

Meer info? Meld u zich alstublieft

De politie is op zoek naar getuigen die ons meer kunnen vertellen over de aanrijding tussen de voetgangster en de fietsster. Ook zijn we op zoek naar een oudere vrouw met een blauwe jas en een rood regenkapje. Zij worden verzocht zich te melden bij de politie. Dat kan via het algemene nummer van de politie (0900-8844) of via What’s App (06-12207006). Wanneer u uw informatie liever niet rechtstreeks met de politie deelt, dan kunt u ook gegarandeerd anoniem contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem. Dat kan telefonisch (0800-7000) of via de website (www.meldmisdaadanoniem.nl).

Bron: Politie.nl
Foto: Pixabay

Facebook24
Twitter
Follow Me
Tweet


Alarm Van Loon en Benga Security zijn nu één!