Donkere Veldweg zorgt voor onveilige situaties

Stel: je fietst ‘s avonds laat over de Veldweg. Het is al een poos een feit dat de lantaarns om 23:00 om en om uit gaan, vanwege kostenbesparing. Afgelopen vrijdagavond lag de Veldweg er wel heel donker bij.

Donkere Veldweg

Ongetwijfeld geen besparingsmaatregel, maar daarom wel heel onveilig voor weggebruikers, lopend of rijdend. Ook personen met minder goede bedoelingen kunnen van die volslagen donkerte gebruik maken.

LW

Facebook57
Twitter
Follow Me
Tweet


Alarm Van Loon en Benga Security zijn nu één!

3 Reacties

  1. Christien Verhulst

    Hier klagen wij al jaren over maar er gebeurt niets aan!

  2. Het is triest, de veldweg is een hoofdader naar de Heikant , een belangrijke doorgang voor de zwakke weggebruiker, die bijna niet verlicht is, we hebben al meermaals schade aan onze auto gehad doordat mensen gewoon er tegen zijn gelopen! En wat doet onze gemeente niets ze steken liever geld in de bloemetjes aan de palen die de mensen zien als ze essen binnenrijden, dat heeft uitstraling, hoe de mensen snachts sukkelen door de straat, daar maakt onze burgemeester zich niet druk over…. Tis de uitstraling die telt….

  3. Moet je na 23 u eens met een scootmobiel in de Essense straten rijden, dan moet je ondanks verlichting van de scootmobiel een sterke zaklamp bijhebben om alle obstakels te kunnen zien. Alleen al de hoogtes van de trottoirs voor er op te kunnen is ni te doen waardoor je verplicht wordt op de baan te rijden en dat in de pikkedonker. Nog een voorbeeld, aan de Okay is er wel een zebrapad maar het trottoir hebben ze dan niet verlaagd, dus iemand met een scootmobiel kan daar niet oversteken. Zouden ze toch beter eens bij stilstaan, een zebrapad is toch mijner inziens voor de veiligheid maar moet je het ook kunnen gebruiken als je met een scootmobiel rijd. En zo zijn er nog veel obstakels in Essen , misschien een tip, iemand van de gemeente eens een weekje met een scootmobiel door Essen rijden en dan nog ergens in een winkel binnen geraken is ook altijd ni evident.