DJ Team Wol organiseert Woll Night voor Make-A-Wish

DJ Team Wol organiseert Woll Night Long voor Make-A-Wish

DJ Team Wol, bestaande uit Jeroen Arnouts, Jasper Van Landeghem en Boris Antonissen, draait al zo’n 5 jaar op feesten in Essen en omgeving. Om iets terug te doen organiseren ze nu voor het 5de jaar een feest voor een goed doel.

Vlnr Boris Antonissen, Jeroen Arnouts, Jasper Van Landeghem
Wildert wordt Warmste Dorp

“We hebben ons feest altijd bij Den Block gehouden,” vertelt Jeroen, “maar aangezien we nu tot 06:00 willen draaien hebben we besloten dat bij W&A op Wildert te doen. Wim Verdijck, van café Volksvriend, sponsort de zaal. We maken zaterdag van Wildert het Warmste Dorp, want voor Woll Night Long organiseert EJA ook de Warmste EJA-Avond, met een kleine kerstmarkt aan de parochiezaal van Wildert. Die begint om 18:00, waarna ze afzakken naar W&A.”

Essen’s kampioenschap Catan en Beerpon

“Ondertussen begint om 20:00 in de zaal het Essen’s kampioenschap Catan en Beerpong. Aan Catan doen momenteel 28 deelnemers mee en 12 duo’s aan Beerpong. Om 23:00 begint het feest waarvoor 7 Essense dj’s de muziek zullen verzorgen. Te weten Kroepoek, Frogs on Acid, DJ Fudow, DJ Sep, Omdat Het Kan Soundsystem en natuurlijk DJ Team Wol en ze draaien allemaal voor het goede doel ‘Make-A-Wish. Het thema van deze avond is plaatselijke dj’s en een goed feest! En natuurlijk is iedereen welkom om te komen supporteren.“

Hans Boden was de winnaar van vorig jaar
Een warm hart voor de jeugd

“Make-A-Wish hebben we al vaker als goede doel gekozen. Het concept om iets te doen voor zieke kinderen spreekt ons erg aan. We weten uit ervaring dat je na de actie ook altijd een boodschap van ze krijgt. Ze vertellen wat ze hebben gedaan en sturen een foto op. We zijn alle 3 jeugdwerker geweest bij KSA Essen en dragen de jeugd nog steeds een warm hart toe.”

Met grote dank aan onze sponsors!

“We zijn heel blij met onze sponsors: Jes Carwash, H-D bvba, Haers Danny, De Rakker, GB Essen, KBC Verzekeringen Boden & Partners, W&A – Wim & Ann en RuDDDy. Zij maken het mogelijk om dit evenement te realiseren, zodat we Make-A-Wish kunnen steunen.”

Wanneer: zaterdag 22 december van 23:00 – 06:00
Waar: W&A, Sint-Jansstraat 84, Essen-Wildert
Inkom: gratis
Je kan je via de facebookpagina nog opgeven voor deelname aan Catan en Beerpong tot zaterdag 18:00 of tot het volzet is, kosten €5,-

LW

Facebook19
Twitter
Follow Me
Tweet


Alarm Van Loon en Benga Security zijn nu één!