Laatste nieuws:
49ste Oogstfeesten beloven nog groter succes te worden

49ste Oogstfeesten Wildert beloven nog groter succes te worden

Dit jaar is het de 49ste keer dat de KLJ (Katholieke Landelijke Jeugd) de Oogstfeesten verzorgt en het beloven weer supervolle dagen te worden. Van 10 tot en met 13 augustus is het te doen op Wildert, een evenement dat je niet wilt missen!

Organisatie

“We beginnen al in september met het organiseren van de Oogstfeesten van het komend jaar,” vertelt Seppe Vandekeybus, “de leiding bestaat uit vijftien mensen, het comité uit vijf mensen die vroeger in de leiding zaten. Het organiseren is natuurlijk heel veel omvattend, maar we hebben de enorme steun van een heel grote groep vrijwilligers. Mensen die allemaal wel iets met KLJ te maken hebben of hadden en natuurlijk onze onmisbare sponsors! “

BinckBank Tour op zondag

“Vorig jaar kwam er veertienhonderd man op de feestavond, dat hopen we dit jaar te kunnen doorbreken. Deze keer komen mensen ook van ver weg, wat genoeg zegt over ons evenement. Zondag wordt heel speciaal, omdat de BinckBank Tour dan tussen 12:00 en 14:00 voorbij komt.”

Programma Oogstfeesten Wildert
  • Donderdag 10 augustus beginnen de Oogstfeesten met de quiz. Maar liefst zestig (!) ploegen van acht man gaan de strijd aan van 20:00 tot 00:00.
  • Vrijdag begint de Bingo om 13:00 en om 18:00 de barbecue.
  • Zaterdagmiddag is de kindernamiddag van 13:00 tot 17:00.
  • Zaterdagavond wordt het vanaf 20:00 een spetterende avond met optredens van Kraantje Pappie, Get Ready, DJ Double-U, DJ Sep en No Vacancy.
  • Zondag start na de gezellige lunch de verkiezing van de Oogstprinses om 15:00. Hierbij worden schone dames beoordeeld op uiterlijk, intelligentie en présence. Er zijn prachtige prijzen te winnen, zoals bonnen voor beauty- en kapsalons en zelfs een reis! Wil je je nog aanmelden voor deze verkiezing, dan kan dat bij Lien Mutsaerts: lienmutsaerts@hotmail.com
  • In de tijd dat de jury beraadslaagt treedt zanger Bar Kaëll op en om 18:00 begint de Ouwzakkenfuif met DJ Team Wol en DJ Sep met muziek van vroeger.

Kom vast in de stemming met dit filmpje van Kraantje Pappie!

Filmpje: youtube
Foto’s: Oogstfeesten Wildert
Facebook: Evenement Oogstfeesten Wildert
Website: www.oogstfeesten.be
LW

Facebook10
Twitter
Follow Me
Tweet