Laatste nieuws:
Nieuwjaarsconcert Essener Muzikanten - Noordernieuws.be 2020 - HDB_9835u
Franck en zijn opvolgster Anja

Derde Nieuwjaarsconcert Essener Muzikanten druk bezocht

Het was zondag 19 januari een druk gebeuren bij het derde Nieuwjaarsconcert van de Essener Muzikanten. Het parochiecentrum in de Kerkstraat zat bomvol belangstellenden en er moesten steeds meer stoelen bijgezet worden.

Breed publiek

De Essener Muzikanten is een blaaskapel die onder leiding staat van Alex Rommers staat en voornamelijk Moravische en Böhmische muziek speelt. Een genre dat duidelijk door een breed publiek gewaardeerd wordt, want alle leeftijdsgroepen waren vertegenwoordigd.

Afscheid Franck Van den Broecke

Dit derde Nieuwjaarsconcert was tevens het afscheid van Franck Van den Broecke. Twee jaar geleden had Franck aangegeven dat hij wilde stoppen en het was een behoorlijke taak om een volwaardig opvolger te vinden. Maar dat is prima gelukt. Anja Frosch neemt het stokje van hem over. Anja speelt al vanaf haar elfde jaar tenorhoorn en zal een prima plaatsvervanger zijn binnen deze warme groep mensen.

110 Nieuwjaarsconcert Essener Muzikanten - Nicky
Nicky

Bij de De Essener Muzikantenfeesten was een gastoptreden van Nicky, een jonge klarinettiste, die toe had gezegd bij het Nieuwjaarsconcert ook te komen spelen. Wat ze met veel verve heeft gedaan en zo bijdroeg aan een zeer geslaagde, gezellige en muzikale middag.

NN

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook111
Twitter
Follow Me
Tweet