Jeannine Douws - Column

De Beerput aan de top

Langs de ene kant is, volgens Wikipedia, een cordon sanitaire een techniek waarbij men een ongewenste of gevaarlijke situatie probeert te isoleren, door er een beschermende kring rond te leggen. Dat doen onze regeringsleiders (sic) dus al jaren met ’t Vlaams Belang.
Langs de andere kant bedoelen ze, volgens mij, met een sanitaire installatie ook het plaatsen van een WC of een beerput. Na het gebruik van een WC moet je je handen wassen om een gevaarlijke situatie (de bacteriën) te isoleren en een beschermende laag te creëren, zodat die bacteriën niet in ons lichaam kunnen dringen. Dit werd ons nu eveneens opgedragen door onze regeringsleiders (sic), om het coronavirus geen enkele kans te geven in ons lichaam binnen te dringen. Den Beerput laat je ledigen door den Beerboer, daar blijf je zelf ver van weg. Dus Hygiëne = de hoogste troef. Handgel met zuivere alcohol van 96 ° en 1,5 meter afstand van mogelijke virusdragers.
Maar den Beerput (in dit geval de regeringsleiders) waar we nu al jaren mee te maken hebben, en ongetwijfeld nog heviger de laatste maanden, blijft nog altijd onberoerd. Door de jaren heen is de oorspronkelijke bladval (de amateuristische onkunde, het eigenbelang zonder rekening te houden met de werkende bevolking, het gefoefel van de geldverslindende regeringsmeute én hun migratiebeleid) omgevormd tot een stinkende, rotte stroom, die zelfs niet door den Beerboer van Kalmthout of Essen kan of gereinigd wil worden.
Dat momenteel het Vlaams Belang in de nieuwe peilingen de grootste partij van Vlaanderen wordt genoemd, en dat er inderdaad bij de vorige peiling geen ruft mee aangevangen is, bewijst des te meer hoe ongerust én bang Den Beerput (de regeringsleiders (sic) is om eindelijk is geleegd te worden. Het nauwgezet en hardnekkig handhaven van hun wanbeleid tot een rottende stroom van malafide praktijken, postjes pakkerij en familie- en vriendjespolitiek ten koste en ten laste van de bevolking of omdat het bijzonder lucratief blijkt te zijn, bewijst in deze nogmaals hun angst en afschuw voor, de in hun ogen, grote boze wolf, HET VLAAMS BELANG. Maar mijn moeder heeft mij altijd geleerd: wie bang is krijgt ongetwijfeld ook klappen. Dus ik hoop dat die nieuwe peilingen als grootste partij van Vlaanderen stand houden bij de nieuwe verkiezingen, àls ze (den Beerput) natuurlijk weer niet foefelen en dat zit er dik in.

Jeannine

Facebook65
Twitter
Follow Me
Tweet


Alarm Van Loon en Benga Security zijn nu één!