Laatste nieuws:
Martine de Weerdt column Noordernieuws.be

Dansmove

Vandaag nog maar eens met migraine op bed gelegen. Of te weinig geslapen, of een lijf dat in staking gaat tegen mijn opgelegde taken: een berg afwas en een huis schoonmaken.
Ik mikte op het laatste, dus ik in eigen huis op zoek naar extra manvolk om de taken van mezelf te verlichten. Tot mijn grote spijt zijn mijn medebewoners al een jaar in staking en ze maken voor vandaag geen uitzondering. Dus om in opstartmodus te geraken, heb ik mezelf leuke zaken beloofd als ik de staking naast me neerleg… zoals een goede werkgever (ik wil hier politieker zeggen, maar dat is afgezaagd) betaamt.
Na een paar pillen en een boterham met choco is de pijn verdwenen en komt de goesting om mijn verantwoordelijkheid op te nemen vadsig terug. Als je dan uiteindelijk, op de tonen van ‘Your sex is on fire’, al shakend en wreed vals meezingend in uw, met javel bevlekt strak kostuumpje, uw keuken staat te schuren en er staat iemand met een postpakketje aan uwe toog mee te neuriën, maar dat heb je pas door als je een elegante dansmove maakt richting zaak… Ja, dan mag je blij zijn dat je geen ‘bad hairday’ hebt.
Toch?

Martine de Weerdt

Facebook160
Twitter
Follow Me
Tweet