Laatste nieuws:
Lopen en fietsen op Industrieterrein Bosduin!

Lopen en fietsen op Industrieterrein Bosduin!

Zaterdag 28 september wordt er opnieuw gesport op het Industrieterrein Bosduin met de medewerking van heel wat bedrijven die daar zijn gevestigd.

Bedrijvencross

Op het middaguur (12:00) wordt er gestart met de Bedrijvencross. De renners rijden eerst een ploegentijdrit om, dan naargelang de uitslag, om 13:00 de B-finale of om 13:45 de A-finale te rijden. Uiteindelijk wordt zo de bedrijvenkampioen van Bosduin Kapellen-Kalmthout bekend. Aan dit wielerevenement mogen alle Kalmthoutse en Kapelse bedrijven deelnemen. Inschrijven dient vooraf te gebeuren en kan tot en met 25 september.

Heikneuters run

Nadat de bedrijven hun wedstrijden hebben afgewerkt is het om 14:30 de beurt aan de G-sporters. Tijdens de pauze wordt er ruimte gelaten voor een nieuw evenement, de ‘Heikneuters run’. Het is een recreatieve loopwedstrijd over 5 kilometer op het veldritparcours. Inschrijven kan vanaf 12:00 ter plaatse, de start wordt om 15:30 gegeven.
De veldritdag wordt om 16:30 afgesloten met het open kampioenschap veldrijden van de gemeenten Kapellen en Kalmthout in samenwerking met de gemeenten Kapellen en Kalmthout en hun sportdienst.

Alle verdere info kan je vinden op www.wieka.be

Bron: WIEKA vzw
Foto: Pxhere

Facebook18
Twitter
Follow Me
Tweet