Laatste nieuws:
Dahag, ik ben Kasha...

Dahag, ik ben Kasha…

Je ziet het hè, op de foto: ik heb maar één oog. Daar moet je je niet door laten afschrikken, ik was het slachtoffer van een dierenbeul. Maar laat ik bij het begin beginnen.

Ik kwam bij Canina nadat ik werd gevonden bij een vuilnisbak waar ik samen met mijn twee kindjes, Wizzy en Whoppie, in een doos werd gedumpt. Ze wisten eerst Whoppie te vangen en hebben haar weggebracht. Naar een tijdelijk thuis hoorde ik ze zeggen, maar ik weet niet wat dat betekent. Daarna vingen ze mijn andere kindje en bleef ik alleen. Ik had honger en at wat er naast de vuilnisbak viel en soms ving ik een muisje. Wat best moeilijk was met maar één oog.

Ik heb al zoveel meegemaakt en verdriet en pijn gehad en toch ben ik nog maar één jaar oud! Omdat ik niet kan praten, kan ik al het erge dat me is overkomen niet vertellen. Maar bij Canina zijn ze niet alleen heel erg goed voor me, ze hebben me ook door een dokter laten onderzoeken. Tot hun schrik ontdekten ze dat ik vol met hagelbolletjes zat. Dat klopt, want ze hebben met een bolletjesgeweer op me geschoten. Ook zagen ze dat mijn kaak- en dijbeen gebroken is geweest en weer terug aan elkaar is gegroeid.

Ik zei het al hè, een dierenbeul. Ik kwam tijdelijk bij een gastgezin terecht en daar waren ze meteen dol op me. Het is een wonder dat ik zo lief ben na al die ellende die me is overkomen, zeiden ze. Ondanks alles ben ik nog steeds dol op knuffelen, want ik heb al gemerkt dat niet alle mensen slecht zijn voor dieren. Ik zou zo graag een baasje hebben die ik helemaal kan vertrouwen en waar ik lekker in het raam kan zitten. Dat vind ik geweldig. Misschien mag dat bij jou wel en ben jij de mens die ik helemaal kan vertrouwen. Die me al het verdriet, de pijn en de angst zal laten vergeten en waarvan ik weet dat je me nooit, nooit pijn zult doen of me in de steek laten!

Wil je meer weten over dit lieve poesje? Neem dan contact op met dierenasiel Canina.
Kievitstraat 40
2910 Essen
03/6771291

LW

Facebook58
Twitter
Follow Me
Tweet