Laatste nieuws:
Carnavalsvereniging Den Heikant goed op dreef!

Carnavalsvereniging Den Heikant goed op dreef!

22 jaar lang heeft carnavalsvereniging Den Heikant stil gelegen, tot bij het afgelopen carnaval Silvio Van Oevelen en zijn maat Kris Dingemans besloten: volgend jaar staan wij hier ook!

Ze zijn meteen in actie geschoten en begonnen in oktober aan de bouw van hun wagen. De uit polyester en piepschuim gemaakte praalwagen, draagt de boodschap uit: Lot van ew ore. Hoe dat is gedaan blijft uiteraard geheim tot de grote stoet de straten van Essen kleurt. Minstens twee keer in de week werken twaalf stoere mannen en vrouwen in de avond na het werk aan hun pronkstuk, natuurlijk begeleid door vrolijke carnavalsmuziek. “We kijken er naar uit om terug mee te doen na zo’n lange tijd!” vertelt Silvio.

Wil jij het carnaval van dichtbij in al zijn facetten meemaken en zou je graag lid willen worden van carnavalsvereniging Den Heikant? Neem dan contact op via de facebookpagina, je bent van harte welkom!

Grote foto: de bouwers met de dansers, die de stoet nog meer op zullen vrolijken.

LW

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.
Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook75
Twitter
Follow Me
Tweet