Laatste nieuws:
Sinterklaas - Tot volgend jaar! - Noordernieuws.be 2019

Tot volgend jaar!

Het was een mooie, maar ook drukke tijd voor Sinterklaascomité Essen Heikant.

Moe maar voldaan zijn we naar Spanje vertrokken, om daar te genieten van een welverdiende rust. Mijn trouwe vriend ‘Slecht weer vandaag’ zal bij thuiskomst getrakteerd worden op nieuwe hoefijzers volgens de laatste mode. Die heeft hij tussen de bedrijven door op internet uit zitten zoeken.

Sinterklaas tot volgend jaar! - Zwarte piet met het paard van Sinterklaas - Noordernieuws.be 2019

We weten nu al dat volgend jaar weer heel druk zal worden, maar dat is juist leuk! Voor we naar Spanje vertrokken zijn we deze nacht nog even een bezoekje gaan brengen aan carnavalsvereniging ‘Den Heikant’. Daar zijn ze inmiddels hard aan hun wagen aan het bouwen waar Prinses Suzy op komt te staan. We zijn ook even bij de Naaiploeg binnen gelopen, waar ook heel hard wordt gewerkt. We hebben even onze oprechte bewondering uitgesproken, want Sint vond het allemaal prachtig mooi wat daar gemaakt wordt!

Dag Sinterklaas, tot volgend jaar! - Noordernieuws.be 2019

Wij zijn nu onderweg naar Spanje. Wil je de echte Sint en zijn ZWARTE PIETEN alvast boeken voor een intocht, bedrijf, verenigingen… Wees er dan snel bij en contacteer Silvio Van Oevelen via silvio.van.oevelen@gmail.com of 0486635277.

Foto’s: Silvio, Sonja en Kris

Facebook101
Twitter
Follow Me
Tweet