Laatste nieuws:
Burgemeester zoekt goede doelen…

Burgemeester zoekt goede doelen…

Fantastische dansavond

Al meer dan 50 jaar organiseert het burgemeestersfeestcomité van Essen zijn jaarlijkse burgemeestersfeest. Ook in 2020 zal dat niet anders zijn. Op zaterdag 11 januari zal de Heuvelhal van Essen worden omgetoverd tot een grote feestzaal waar élke Essenaar meer dan welkom is! We starten de dag met een gezellig brunch. ’s Avonds is iedereen in de Heuvelhal welkom voor een dansfeest. De headliner van de avond houden we nog even geheim, maar op de muziek van deze internationale artiest zal iedereen beginnen dansen, jong én oud!

Goede doelen

Naast het plezier heeft het Burgemeestersfeest ook een grote maatschappelijke meerwaarde. De opbrengst gaat namelijk integraal naar goede doelen en verenigingen, die een duidelijke band met Essen hebben. Zo werden er in het verleden al bouwprojecten van jeugdverenigingen gesteund maar ook de AED-toestellen van voetbalverenigingen werden betaald dankzij de steun van het Burgemeestersfeest.

Voor de editie van 2020 rekenen we op de burgers van Essen. Zij zijn de motor van onze gemeente en weten dus als niemand anders welke goede doelen financiële steun kunnen gebruiken. Belangrijk is wel dat het voorgestelde goede doel een duidelijke link heeft met de gemeente Essen en in het verleden nog niet werd gesteund door het Burgemeestersfeest. Ken je een goed doel dat steun kan gebruiken? Laat dit weten via de website www.burgemeestersfeestessen.be met een korte motivatie Het comité bekijkt alle inzendingen en zal uiteindelijk vier goede doelen selecteren. De andere inzendingen houden we bij voor een volgende editie.

Steun via bedrijf

Wil je met je bedrijf graag de goede doelen van het Burgemeestersfeest steunen? Stuur een mailtje naar sponsors@burgemeestersfeestessen.be en we bespreken graag de mogelijkheden.

Voor alle vragen: info@burgemeestersfeestessen.be

Bron: Burgemeestersfeestcomité
Foto: Pixabay

Facebook15
Twitter
Follow Me
Tweet