Laatste nieuws:
Burgemeester Jacques Niederer neem afscheid - Roosendaal nieuws - Noordernieuws.be - 41u85

Burgemeester Jacques Niederer neemt afscheid

Sinds 17 januari 2011 is Jacques Niederer burgemeester van Roosendaal. Vorig jaar is op zijn verzoek eervol ontslag verleend.

Han van Midden

De procedure werd opgestart om voor een opvolger te zorgen, waarbij de bewoners van Roosendaal middels een vragenlijst ook werden betrokken, om zo een profielschets op te stellen. De sollicitatieprocedure werd opgestaart waar elf reacties op zijn binnengekomen. Uiteindelijk werd Han van Midden door de vertrouwensraad voorgesteld als nieuwe burgemeester en de gemeenteraad heeft dit op donderdag 6 juni 2019 tijdens een raadsvergadering besloten.

102 Burgemeester Jacques Niederer neem afscheid - Roosendaal nieuws - Noordernieuws.be - 20

Politiekorps eert burgemeester

Op de speciale bijeenkomst die gisteren, maandag 23 september, werd gehouden, werd Jacques Niederer toegesproken door de korpschef en zijn collega. Het is duidelijk dat het politiekorps de burgemeester hoog in het vaandel heeft staan. Op 1 oktober is zijn afscheid officieel en op 3 oktober wordt de nieuwe burgemeester, Han van Midden, beëdigd.

Wij wensen hem veel succes toe!

LW

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook14
Twitter
Follow Me
Tweet