Laatste nieuws:
In 2021 verscheepte Broeder Willy 54 containers met hulpgoederen over de wereld - Essen - (c) Noordernieuws.be - HDB_5810u80
Broeder Willy met enkele van zijn vrijwiliigers

Broeder Willy verscheepte vorig jaar 54 containers goederen

In 1983 begon Broeder Willy zijn missiewerken Redemptoristen, ondertussen is dit dus al zijn 39ste missiejaar.

54 containers

Dagelijks zet Broeder Willy en zijn geweldige team van vrijwilligers zich in om de kansarmen over de hele wereld te helpen. Zo konden ze afgelopen jaar 54 containers vullen met de gulle giften van mensen, die hun goede hart lieten spreken. Deze zendingen gingen naar, onder andere, de Filipijnen, Congo, Roemenië, Costa Rica, … met in totaal 421.456 kilo goederen.

Redemptoristen Essen - In 2021 zijn 54 containers met hulpgoederen over de wereld verscheept - (c) Noordernieuws.be - HDB_5813s
René, de technische man van het team
Geladen containers worden ontsmet

Om de verzendingen zo veilig mogelijk te laten verlopen, wordt elke container die geladen is ontsmet door de firma Anticimex. Op die manier is de zending absoluut insectenvrij en kunnen de containers het land van bestemming veilig binnenkomen.

Wil jij het team versterken?

Maar ook in het toegewijde team vrijwilligers van Broeder Willy komen soms mensen weg te vallen. Daarom is hij altijd op zoek naar vrijwilligers die zich in willen zetten voor de kansarmen op de wereld. Er is ook nood aan chauffeurs met groot rijbewijs. Voel jij je geroepen om dit team te versterken? Bel dan Broeder Willy op 0495-777.626. Natuurlijk kun je hem ook altijd bellen als je kleding, huisraad, speelgoed, meubelen, keukengerei, … in goede staat hebt, die je wilt doneren!

NN

Facebook272
Twitter
Follow Me
Tweet