Laatste nieuws:
Bistro Tutti sluit de deuren

Bistro Tutti sluit de deuren

Misschien dat u er al iets over hoorde, maar Wendy en Joris hebben beslist om te stoppen met restaurant Bistro Tutti.

Het verhaal dat begon in 2001, toen nog onder de naam Roma. Na de sluiting van Bistro Tutti verhuist ijssalon Roma naar het voorste gedeelte van het restaurant. Vanaf begin maart tot begin oktober zal u hier terecht kunnen voor het gekende ijs, maar ook voor een koffie, wafel of milkshake. Er wordt voorzien in een zithoek, maar er wordt vooral op ijs, koffie en wafels gemikt om mee te nemen. Zeker in de zomermaanden zal de zaak 7 dagen op 7 open zijn. Ook de bekende ijskar blijft toeren door de Essense straten.

Nieuw verhaal in ’t Volkshuis

Wendy groeide op in de horeca. Tot zo’n dertig jaar geleden baatte haar moeder in Kalmthout café (en feestzaal) Den Driehoek uit. En Wendy treedt nu in haar voetsporen … want vanaf 8 februari staat zij achter de toog van café ’t Volkshuis in Essen. Deze opportuniteit biedt Wendy de kans om haar droom als “cafébazin” waar te maken en vormde de basis voor alle andere plannen. Er volgt ook een grondige renovatie van de kleine en grote zaal die bij ’t Volkshuis horen. Ze zullen ze graag aan u of uw vereniging ter beschikking stellen voor feesten of andere activiteiten.
Wendy en Joris wensen jullie allemaal uitdrukkelijk te bedanken voor het vertrouwen in Bistro Tutti in de afgelopen jaren. Tot bij Roma-ijs of in ’t Volkshuis.

Foto: Google Street View

Facebook125
Twitter
Follow Me
Tweet