Tom Sanders - Bikerboys Essen - Hoek City - (c) Noordernieuws.be 2018 - HDB_1356u

BikerBoys huldigen Tom Sanders

Wielerclub de BikerBoys bestaat sinds 2016, maar al sinds 2012 fietste een groep vrienden regelmatig samen. Vrienden Kris Peeters, Gert Van Gastel, Jurgen Boom en Jan Van de Bulck zijn de initiatiefnemers voor het oprichten van de BikerBoys.

Mountainbiken en koersen

“Vroeger voetbalden en tennisten we al samen,” vertelt Kris Peeters. “We besloten om in de winter op zondag in de voormiddag te gaan mountainbiken en in de zomer op dinsdagavond en zondag voormiddag te gaan koersen. Onze groep is nu twintig man groot met een vaste kern van vijftien. We zijn al naar de Vogezen en Ventoux geweest en hebben meegedaan aan de Amstel Gold Race. Eind mei 2019 gaan we de Elfstedentocht rijden, een rit van 251 kilometer.”

Tom Sanders

“Op dinsdagavond zaten we na het koersen iedere keer in een ander café. Sinds dit jaar is Tom Sanders, de uitbater van café Hoek-City, speciaal voor ons op dinsdag open, zodat we hier onze ontmoetingsplek hebben. We hebben besloten om dit ons stamcafé te maken. We hebben nieuwe shirts met de naam van onze club en van café Hoek-City erop en om onze waardering te uiten hebben we een shirt voor Tom ingelijst.”

Big Bicky Burger BikerBoys

Het ingelijste shirt werd aan een verraste Tom Sanders overhandigd bij de Big Bicky Burger BikerBoys. Deze rit wordt altijd georganiseerd op de laatste zondag van het jaar, waarbij de kinderen van de leden mee gaan mountainbiken.

NN

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook217
Twitter
Follow Me
Tweet


Alarm Van Loon en Benga Security zijn nu één!