Bedankt, lieve mensen, voor jullie inspanningen

Bedankt, lieve mensen, voor jullie inspanningen!

Er gaat amper een dag voorbij of we lezen over lockdown party’s met niet toegestane hoeveelheden mensen bij elkaar. De Kalmthoutse Heide schijnt afgelopen weekend wederom behoorlijk druk te zijn geweest, ook met groepjes van vijf of zes mensen zonder social distance.

‘Leuk’ toch hoe sommige mensen de maatregelen tijdens deze coronacrisis aan hun laars lappen. Die nergens om geven, want ZIJ bepalen wel wat ze doen. Voor deze groep mensen heb ik een nieuwe naam bedacht. Dat zijn ‘sluipmoordenaars’, vanwege het onzichtbare risico dat ze vormen. Dat ze een risico zijn voor zichzelf is niet interessant, eigen schuld dikke bult enzo. Maar dat ze een risico voor anderen zijn, dat is erg. Vandaar ‘sluipmoordenaars’. Maar persoonlijk vind ik dat er best veel aandacht aan de sluipmoordenaars onder ons wordt besteed. Bij deze wil ik complimenten geven aan al die miljoenen mensen die zich wél aan de maatregelen houden. Die wél thuisblijven, die wél anderhalve meter afstand houden en die alles doen om dit virus in te dammen.
Chapeau beste, geweldige mensen, aan jullie zal het niet liggen! Jullie doen je best en ook dat is een applaus waard, want deze lockdown is niet fijn. Voor niemand. Maar jullie presteren het wel. In gedachten maak ik een dankbare buiging voor jullie allemaal. Jullie zijn een voorbeeld voor de sluipmoordenaars, die ook de vruchten plukken van jullie inspanningen die zij niet wensen te leveren en dus eigenlijk niet waard zijn. Een heel dikke merci!

NN

Facebook208
Twitter
Follow Me
Tweet


Alarm Van Loon en Benga Security zijn nu één!