Laatste nieuws:
Atheneum Irishof neemt plastic afvalberg onder handen tijdens 4de sponsorloop!

Atheneum Irishof neemt plastic afvalberg onder handen tijdens 4de sponsorloop!

Vrijdag 3 mei 2019 zetten de leerlingen van het Atheneum Irishof voor het vierde jaar op rij een sponsorloop op touw, dit keer ten voordele van ‘Welzijnsschakel OASE Kapellen vzw’. Dit doen ze in kader van de school haar eigen ‘Solidariteitsproject’ om meer aandacht te creëren voor lokale goede doelen.

Hervulbare fles meenemen

Dit jaar probeert de school de grote hoeveelheid plastic afval aan te pakken door de lopers te vragen om zélf een hervulbare fles mee te nemen. Deze kunnen ze gratis laten vullen met water aan de finish. Het is een vervolg op een reeks afvalopruimacties die de leerlingenraad van de school op poten heeft gezet.

Atheneum Irishof neemt plastic afvalberg onder handen tijdens 4de sponsorloop!3

Urban trail

Net zoals vorig jaar zal er een EHBO-post bemand door eigen gebrevetteerde leerlingen aanwezig zijn om de voorspelbare blessures te verzorgen. De sponsorloop is een ‘urban trail’ wat wil zeggen dat er ook door het schoolgebouw wordt gelopen. Tijdens deze vierde editie verwelkomt de school vanaf 12:00 iedereen die zijn/haar steentje wil bijdragen. Het domein van de school zal niet enkel dienen als parcours, er zal ook randanimatie aanwezig zijn voor de allerkleinsten (springkastelen, grime, reuzespelen, …). Verder worden er hapjes en drankjes verkocht.

Atheneum Irishof neemt plastic afvalberg onder handen tijdens 4de sponsorloop!2

Het goede doel ‘Welzijnsschakel OASE Kapellen vzw’ organiseert voedselbedelingen voor de armste Kapelse gezinnen.

Wie alvast een kijkje wil nemen op de Facebookpagina, kan deze hier vinden: www.facebook.com/Sponsorloop.Atheneum.Kapellen

BS

Facebook21
Twitter
Follow Me
Tweet