Laatste nieuws:
Aangepaste dienstverlening VAB

Aangepaste dienstverlening VAB

Wegens de uitzonderlijke omstandigheden van de wereldwijde coronacrisis ondervindt de dienstverlening van VAB tijdelijk grote hinder. Dit zowel in binnen- als in buitenland.

VAB-Bijstand doet alles wat het kan om Belgen met pech zo goed en zo snel mogelijk verder te helpen. Om de gezondheid te waarborgen en iedereen te beschermen tegen de verspreiding van het coronavirus volgt ook VAB de extra geadviseerde maatregelen.

De VAB-Wegenwachters blijven alles in het werk stellen om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn. VAB bekijkt van dag tot dag hoe dat veilig kan voor zowel hun klanten als hun wegenwachters. Ze vragen iedereen alvast om de afstand van anderhalve meter tot de wegenwachters te respecteren.

Het VAB-onthaal, de showroom van VAB-Tweedehandswagens, de filialen van VAB-Banden en alle kantoren van VAB-Rijschool zijn alvast gesloten tot ten minste 6 april.

In het buitenland kan het voorkomen dat technische en/of medische bijstand vertraging oploopt, onmogelijk gemaakt of zelfs geweigerd wordt door de lokale instanties en partners.

Alvast bedankt voor jullie begrip. Bij vragen neem contact op met de klantendienst of alarmcentrale.

Draag vooral zorg voor jezelf, je naasten en zij die het nodig hebben.

Bron: VAB
Foto: Pixabay

Facebook20
Twitter
Follow Me
Tweet