Laatste nieuws:
4de treffen Harley-Davidson Club Essen

4de treffen Harley-Davidson Club Essen

Zaterdag 25 augustus is het 4de treffen van de Harley-Davidson Club Essen en de 3de keer dat dit bij zorgboerderij Rommeshoef doorgaat.

Kom kennismaken met onze club!

“Natuurlijk zijn alle motorrijders welkom en geïnteresseerden die geen motorrijder zijn ook”, zegt Patrick Rossen, secretaris van de Harley-Davidson Club Essen. “Dit evenement is voornamelijk bedoeld om een gezellige tijd te hebben, maar ook om de mensen te kunnen laten kennismaken met onze club. We zijn sinds een jaar lid van de federatie en voldoen dus aan hun richtlijnen. Alle Harley-Davidson Clubs in Europa, die aangesloten zijn bij de federatie, zijn ook uitgenodigd voor ons treffen.”

Activiteiten voor iedereen

“Er zullen veel geïnteresseerden komen om de motoren van anderen te bewonderen en informatie uit te wisselen. Zowel nieuwe als klassieke Harley-Davidson rijders. Genoeg te zien, liefhebbers kunnen hun hart ophalen. Vanzelfsprekend zijn er ook activiteiten voor de kinderen zijn en kunnen ze geschminkt worden. Voor de motorrijders zijn er allerlei spelletjes: Silly Games.”

Eten, drinken en goede muziek

“Natuurlijk is er genoeg te eten en te drinken. We mikken op een vrolijke gezellige dag in een prachtige, landelijke omgeving en werken samen met KLJ Hoek en een wandelvereniging. Dit alles in een swingende, muzikale omlijsting van Rebel, The Eucaliptics Easton en een gastoptreden van Barbie of the Chisel. Iedereen is welkom voor een tof dagje genieten!”

Wanneer: zaterdag 25 augustus vanaf 14:30
Waar: zorgboerderij Rommeshoef, Rouwmoer 6, Essen

Foto’s: Pino, lid Harley-Davidson Club Essen

LW

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook87
Twitter
Follow Me
Tweet