Laatste nieuws:
Waaifeesten - Waaiproeven Essen-Hoek 2022 - (c) Noordernieuws - HDB_6936s

25ste Waaifeesten topeditie!

Afgelopen weekend was het de 25ste editie van de Waaifeesten georganiseerd door KLJ Hoek, die er, zoals altijd veel tijd en energie in had gestoken en het was geweldig! Er kwamen negen ploegen tegen elkaar uit, met in totaal zo’n negentig deelnemers.

Gisteren, zondag 21 augustus, was het ook de verjaardag van Ludo Somers, de organisator van de Waaiproeven. Al die jaren kon hij rekenen op de trouwe steun en inzet van veel vrijwilligers, die hij ook van harte bedankte. Daarnaast maakte Ludo ook bekend dat het de laatste keer was dat hij de Waaifeesten organiseerde en hij het stokje overgeeft aan zijn schoonzoon Ward Van Laerhoven. Maar de komende jaren zal hij wel op de achtergrond meewerken en tijdens de Waaiproeven de microfoon ter hand nemen.

Teamwork

Overdag kwamen de diverse wedstrijden voorbij, die allemaal gebaseerd waren op het echte teamwork en drie daarvan speelden zich in het water af. Nadien mochten de jongere deelnemers zich daar uitleven, onder begeleiding van hun ouders. ’s Avonds kon iedereen genieten van de playback show.

Onveranderd concept

Apart van de Waaifeesten is dat het concept door de jaren heen vrijwel niet veranderd is. De zondagnamiddag bleef voor de verenigingen, vriendengroepen en families.

De uitslagen van zondag zijn als volgt:

De Waaiproeven
1. Waai so serious
2. WFC PASZAT
3. Oud leiding
4. Team-spirit
5. Café Hoek-City
6. Ferm Essen – Hoek
7. Waaibeesten
8. Mega -16
9. Jeepilers

Playback
1. Waai so serious
2. Ferm Essen- Hoek
3. WFC PASZAT
4. Oud leiding
5. Team-spirit
6. Waaibeesten
7. Café Hoek-City
8. Mega – 16
9. Jeepilers

Winnaars Waaifeesten 2022
1e plaats: Waai so serious
2e plaats: WFC PASZAT
3e plaats: Oud leiding

De publieksprijs ging dit jaar naar de Jeepilers

Filmpjes: Jolanda Somers

NN

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook69
Twitter
Follow Me
Tweet