Laatste nieuws:
Zaterdag 7 oktober uitstap naar Campus Vesta in Ranst

Zaterdag 7 oktober: uitstap naar Campus Vesta in Ranst

Campus Vesta is hét multidisciplinaire opleidingscentrum voor professionele veiligheidstrainingen voor brandweer, dringende geneeskundige hulpverleners, politie, specialisten in rampenmanagement, MUG-teams en bedrijven.

Buitenkans

Directeur en Essenaar Pieter Van Turnhout is is bereid ons een namiddag gratis te gidsen. We kunnen van nabij kennis kunnen maken met de werking, het terrein zelf, de opleidingen en de oefeningen die er plaats vinden. Welke trainingen er die dag plaats hebben, is nog niet gekend bij het schrijven van deze uitnodiging, maar er zullen er zeker zijn en het zal boeiend en leerrijk zijn. (blusoefening, motorrijden, reanimeren, …) Dat wij dit Provinciaal Centrum mogen bezoeken is uitzonderlijk, niet voor het grote publiek. Een buitenkans!

Praktisch

– Adres: Oostmalsesteenweg 75, 2520 Ranst, start 13:30, ruime parking is voorzien, carpoolen mag altijd. Meld het bij reservering indien u graag met iemand mee rijdt of ook indien u plaats heeft in uw auto om iemand mee te nemen.
– De rondleiding zelf zal ongeveer 3 uren duren, wandelschoenen voorzien. Het is een groot terrein met ook een bosachtig gedeelte, over het algemeen wel goed begaanbaar.
– Er is koffie, thee en water verkrijgbaar tegen kleine vergoeding.

Inschrijven ten laatst op 4 oktober bij Geertrui: 0484 27 31 27 of geertruilammens@telenet.be en bij Ludy: ludy.kerstens@telenet.be of op werkdagen: 03 667 46 46.

Bron en foto: Davidsfonds Essen

Facebook20
Twitter
Follow Me
Tweet