Laatste nieuws:
Wintercampagne BOB van 2511 tot 1601

Wintercampagne BOB van 25/11 tot 16/01

BOB brengt al meer dan 25 jaar niet alleen zichzelf en de andere passagiers veilig naar huis, maar zorgt door zijn positief gedrag er ook voor dat geen enkele andere weggebruiker in gevaar komt. De campagneslogan die Vias institute, vzw Belgische Brouwers en Assuralia dit jaar uitdragen is daarom ‘BOB beschermt levens’.

Ademtest

Vanaf 25 november 2022 (22:00) tot en met maandag 16 januari 2023 (06:00) zullen er in onze zone controles georganiseerd worden waarbij elke bestuurder, die gestopt wordt, aan een ademtest onderworpen zal worden. Naast de alcoholcontrole zal er ook aandacht gegeven worden aan de gordeldracht, het gebruik van de GSM achter het stuur en kinderbeveiligingssystemen.

Neem je verantwoordelijkheid als BOB

Ben jij zelf chauffeur, dan raak je geen druppel alcohol aan en drink je enkel alcoholvrije alternatieven. Toch van plan om iets te drinken? Dan regel je vooraf de terugkeer met een taxi, het openbaar vervoer … Of je zorgt voor een slaapplaats. Keuze genoeg dus! Eén ding staat vast: iedereen kan blindelings vertrouwen op BOB. En dat is iets om terecht trots op te zijn.

Meer info en tips op de website van BOB (VIAS)

Bron: PZ Grens
Foto: Pixabay