Winkel vol Winkels - (c) Noordernieuws.be 2021 - HDB_4814u75

Winkel vol Winkels meteen superdruk bezocht!

Vandaag was de feestelijke opening van de Winkel vol Winkels in het voormalige Blokkerpand in de Stationsstraat. Vrijwel meteen liep het storm en het zeer gevarieerde aanbod zorgde ervoor dat ieder iets naar zijn of haar gading vond.

Winkel vol Winkels

Vijfentwintig in plaats van twaalf

Twaalf bedrijfjes hadden zich om te beginnen aangemeld voor dit, voor Essen, unieke concept, maar dit werd al snel uitgebreid en nu hebben vijfentwintig ondernemers hun domicilie hier gevonden. Er is van alles te vinden: papierwaren, kappersproducten, glutenvrije voeding, speelgoed, knutselmateriaal, kleding, sieraden, planten, … Het was aan de rij bij de kassa goed te zien dat iedereen wel iets leuks, nuttigs of handigs had gevonden.

Winkel vol Winkels - Luc Van Thillo
Luc Van Thillo
Bij blijvend succes wordt de zaak uitgebreid

Luc Van Thillo, de eigenaar van het pand, kwam het interieur ook bewonderen en sprak zijn lof uit. “Ellen Voeten wilde een zaak beginnen in pand Blokker”, zegt Luc. “Ik heb een concepstore voorgesteld, waar Ellen al ervaring mee heeft en samen met Dorien Verhulst baat ze de zaak uit. We hebben ondernemers gezocht en dat is goed gelukt. De afdelingen papierwaren en sportkleding zijn van Ellen en mijzelf en als de zaak blijvend aanslaat, zullen we uitbreiden. Met de ruimte die boven en achter nog is, hebben we nog een extra 500 vierkante meter tot onze beschikking. Er is hard gewerkt en het resultaat is er dan ook naar. Prima verzorgd met een mooie uitstraling!”

Winkel vol Winkels - Mascotte Leo van Lierse

Luc is eigenaar van Lierse en had zijn mascotte, Leo de Leeuw, meegenomen die zorgde voor veel vrolijke reacties.

De koffiebar zat goed vol en het was ook daar aan de gesprekken te horen dat de Winkel vol Winkels een welkome toevoeging is aan het winkelbestand van Essen!

NN

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.Alarm Van Loon en Benga Security zijn nu één!