Laatste nieuws:
Werken kruispunt Bredabaan-Essensteenweg vertraagd

Werken kruispunt Bredabaan-Essensteenweg vertraagd

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) neemt het kruispunt van de Bredabaan (N1) met de Essensteenweg en de Sint-Jobsesteenweg (N117) in Brasschaat onder handen.

Werken verlopen moeizaam

De uitvoering van die werken, die startten na het bouwverlof, verloopt moeizaam en daardoor loopt de planning vertraging. Het volledige kruispunt zal naar verwachting pas eind november klaar zijn. Dat is ruim één maand na de oorspronkelijke einddatum. Bij slecht weer kan deze planning nog wijzigen.

Verkeerssituatie

De huidige verkeerssituatie blijft voorlopig gelden. Zodra de kant aan de Sint-Jobsesteenweg volledig af is, kan je vanuit de Sint-Jobsesteenweg opnieuw rechts afslaan richting Wuustwezel. Om naar Brasschaat te rijden, moet je vanaf de rotonde de omleiding via de Brechtsebaan blijven volgen.

Asfalteren

Tegen het einde van de werken zal er ook één weekendnacht meer hinder op de Bredabaan zijn wegens het asfalteren van het kruispunt. De exacte stand van zaken kan je nalezen op www.wegenenverkeer.be/werken/kruispunt-bredabaan-met-essensteenweg-en-sint-jobsesteenweg-wordt-veiliger

MLH

Foto: © Freepik

Facebook382
Twitter
Follow Me
Tweet