Laatste nieuws:
Heraanleg Dorpstraat/Laageind in Stabroek

Werken Antwerpsesteenweg

Van maandag 16 december t.e.m. donderdag 19 december staan er herstellingswerken gepland aan het asfalt op de Antwerpsesteenweg ter hoogte van het kruispunt met de Vloeiende en de Hoogboomsteenweg.

De werken worden opgedeeld in 2 fasen:

-maandag 16/12 – dinsdag 17/12 (vanaf 09:00 u)
Enkelrichting op de Antwerpsesteenweg ter hoogte van de werken, de toegelaten rijrichting is van Mariaburg naar Kapellen. In de andere richting is een omleiding is voorzien via Klein Heiken, Oude Weg en Vloeiende.

-woensdag 18/12 – donderdag 19/12 (vanaf 9.00 u)
Verkeer op de Antwerpsesteenweg is in beide richtingen mogelijk. De voorsorteerstrook om (komende uit de richting van Mariaburg) linksaf te slaan naar Vloeiende is afgesloten. De omleiding hiervoor gaat via Klein Heiken, Oude Weg en Vloeiende.

De werken zelf nemen geen volle dagen in beslag, maar er is ook een uithardingstermijn van twee dagen nodig voor het asfalt.

De Lijn

De bussen van De Lijn volgen de omleiding. De halte richting Merksem (Zilverenhoeklaan) zal verplaatst worden naar net voor het rondpunt van het Klein Heiken op maandag 16/12 en dinsdag 17/12. De halte richting Kapellen blijft uiteraard behouden.

Bron: gemeente Kapellen
Foto: Pxhere

Facebook38
Twitter
Follow Me
Tweet