Laatste nieuws:

Vernieuwde parking voor campers verwelkomt jaarlijks 1.000 toeristen

De parking voor campers in het Gemeentepark van Brasschaat is in een verfrist & nieuw jasje gestoken. Mooi op tijd om zo het toeristische seizoen in de groene gemeente van start te laten gaan. De gratis overnachtingsplaats voor toeristen met camperwagens trekt jaarlijks zo’n 1.000 enthousiastelingen van kortbij én veraf.Trips en vakanties dicht bij huis hebben de recentste jaren aan populariteit gewonnen. In Brasschaat is er zo al sinds 2011 een gratis parking vlak bij het zwembad in het Gemeentepark. Omdat die vele bezoekers te verwerken krijgt, is de plek daarom grondig onder handen genomen. Zo investeert de gemeente Brasschaat in vernieuwing van deze parking om verder in te zetten op de noden van de campertoerist. Zo zijn we klaar voor de toekomst.

De parkeerplekken hebben nu een nieuwe ondergrond en zijn breder dan voordien. Een nieuwe info-totem duidt de gebruiksregels en is de plek waar je het magazine toerisme kan afhalen. Veder is er de idyllische picknickplek: de perfecte locatie om een hapje te eten, de fietskaart grondig te bestuderen of een praatje te slaan met de andere campertoeristen. Op de parking voor campers zijn toeristen alle dagen van het jaar welkom tot 2 overnachtingen. Steeds gratis. Wel is er een bijdrage nodig voor de afname van water of elektriciteit.

Waarom naar Brasschaat reizen?

Voor een dagje uit of een weekend weg kan je in Brasschaat op verschillende manieren tot rust komen. Onze natuur nodigt uit om te wandelen, fietsen en buiten te spelen. Een ideale plek om samen te komen met je familie of vrienden. Voor een middag shoppen of lekker eten op een zonnig terras verwelkomen onze talrijke ondernemers je met open armen.

Bron & Foto: Gemeente Brasschaat

Facebook35
Twitter
Follow Me
Tweet