Laatste nieuws:
Tasjesrover op heterdaad in trein aangehouden

Tasjesrover op heterdaad in trein aangehouden

Dinsdagmiddag, 26 november, werd op de Kerkstraat een fietsster van haar tas beroofd. De tasjesrover werd op het NS-station door de politie aangehouden.

Het incident gebeurde rond 14.00 uur. De man rende naast de fietsster en pakte een tas uit een van de fietstassen. De vrouw had niks in de gaten en reed door richting de Markt. De man liep met de tas richting de Molenstraat. Twee zeer alerte en dappere getuigen belden de politie en volgden de dader richting het station.

Betrokkenheid

De vrouwen zagen dat de man achterin een trein stapte. Hierop waarschuwden zij naar de machinist dat hij niet mocht vertrekken. Agenten arriveerden op het station, waarna de man werd aangewezen en aangehouden. Het gaat om een 20-jarige man uit Ter Apel. Hij is voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht. Hij zit nog vast. De politie vermoedt dat deze man in Roosendaal eerder betrokken was bij straatroven en onderzoekt zijn betrokkenheid.

Slachtoffer

Na de aanhouding wezen de getuigen in de Molenstraat de plek aan waar de tas werd gedumpt. De politie heeft contact met het slachtoffer gelegd. Woensdagmiddag werd een aangifte opgenomen.

Bron: Politie.nl
Foto: Pixabay

Facebook53
Twitter
Follow Me
Tweet