Laatste nieuws:
Sprookjes in het Suske en Wiske - Kindermuseum

Sprookjes in het Suske en Wiske – Kindermuseum

Er was eens…

Beleef tijdens de krokusvakantie de wereld van de sprookjes, maar dan net even anders! Het Suske en Wiske – Kindermuseum geeft aan bekende verhalen een onverwachte draai. Zo zijn sprookjes niet alleen leuk voor de allerkleinsten maar ook grappig en spannend voor de hele familie!

Op 27, 28 februari en 1, 2 en 3 maart van 10:00 tot 17:00 is het Suske en Wiske – Kindermuseum geopend voor gezinnen. Na een sprookjesachtige museumrondleiding ontdek je wat er nu eigenlijk echt in het mandje van Roodkapje zit, versla je de draak uit Doornroosje en stap je mee op het vliegend tapijt van Ali Baba. Maar dat is niet alles… Want tijdens een half uur durende show worden groot en klein ontvangen door een echte tovenaar die je meeneemt in een magisch verhaal met verschillende sprookjesfiguren.

Er was eens… is tijdens de krokusvakantie een ideale uitstap voor gezinnen met kinderen. Inschrijven is wel een must, want per rondleiding zijn er maar vijftig plaatsen. Wees dus zeker van je plaats en bel naar 03 666 64 85. De rondleidingen starten om 10:00, 13:00 en 15:00.

Kun je niet komen tijdens de krokusvakantie? Niet getreurd, want tijdens de paasvakantie van 3 tot 17 april beleef je Er was eens… opnieuw!

Bron en foto: Provincie Antwerpen

JH

Facebook4
Twitter
Follow Me
Tweet