Laatste nieuws:
t Graan - Autotreffen oldtimers - Lagonda 1934 - (c) Noordernieuws.be - HDB_3027
Lagonda uit 1934

Oldtimers strijken neer bij ‘t Graan

Het was zondag een prachtige dag en dat kwam goed uit voor de groep van honderd mensen die in vijftig oldtimers een rit gingen maken.

Oldtimers en exclusieve wagens

Vorig jaar wilde Christophe Pannier, van de firma Panco Cars uit Kalmthout, een rit maken met oldtimers en exclusieve wagens. Hij gaf er bekendheid aan via sociale media, vrienden en bekenden, zodat geïnteresseerden zich er voor konden inschrijven. De rit was een succes en er kwamen zulke enthousiaste reacties op, dat Christophe besloot het dit jaar weer te doen.

104 t Graan - Autotreffen Essen - (c) Noordernieuws.be 2019 - HDB_3013
Thierry Van Nimmen
Thierry Van Nimmen

Nadat ze van Bosduin in Kalmthout vertrokken, ging de rit door Aalst en Wildert met Ekeren als eindpunt. De deelnemende auto’s waren van de meest uiteenlopende merken: Porsches, een mini Cooper, Mercedes, Porsche Speedster, Shelby en zelfs een Lagonda uit 1934. De stop bij ’t Graan werd gesponsord door zaakvoerder Thierry Van Nimmen, die zichtbaar genoot van al het prachtigs dat op het plein geparkeerd werd.

LW

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook120
Twitter
Follow Me
Tweet