Laatste nieuws:
Leo Grob 101 jaar! - Essen - (c)Noordernieuws.be - HDB_5920

Leo Grob viert 101ste verjaardag!

We spreken wel eens over een gezegende leeftijd, maar weinigen is het gegeven om 101 jaar oud te worden! Leo Grob heeft die mijlpaal vandaag bereikt, maar als je hem spreekt en ziet lijkt hij tientallen jaren jonger.

Leo Grob 101 jaar - Essen - (c) Noordernieuws 2022 - HDB_5904

Op zijn 99ste reed Leo nog zelf met de auto en sinds een aantal maanden woont hij in WZC Sint-Michaël waar hij het prima naar zijn zin heeft. Er werd een feestje voor Leo’s verjaardag georganiseerd, in kleine kring, maar feestelijk was het zeker!

Leo Grob 101 jaar - Essen - (c) Noordernieuws 2022 - HDB_5910
Theo, de oudste zoon van Leo
Brief van de koning

“Gisteren lag ik nog in het ziekenhuis”, vertelt Leo. “Het eerste dat ik daar vanochtend dacht was: ik mag vandaag naar huis om mijn verjaardag te vieren! Dat er een feestje zou zijn wist ik en ook dat het in beperkte kring zou worden gehouden vanwege corona. Maar dat doet helemaal niks af aan de gezelligheid. Nog steeds voel ik me buitengewoon goed, mijn benen werken dan niet meer, maar de rest functioneert nog prima. Ik ben trots op de brief die ik van de Koning heb ontvangen om me te feliciteren, mijn zoon Theo zal die voor me inlijsten. Zo heb ik ook heel veel kaartjes ontvangen, toen ik honderd werd waren het er zelfs driehonderd!”

Leo Grob 101 jaar - Essen - (c) Noordernieuws 2022 - HDB_5913

Feestelijke dag

Leo werd in de bloemetjes gezet, er werd muziek gedraaid, opera, daar houdt hij zo van, net als van de Zuid-Limburgse zanger Jo Erens en Wim Sonneveld.
“Het Dorp van Wim Sonneveld vind ik prachtig”, zegt Leo. “Omdat ik zelf in een dorp geboren ben.”
Er werden heerlijke hapjes rondgedeeld en iedereen had het naar de zin, precies zoals bij een gezellig feest hoort. Nogmaals proficiat Leo, we hopen je volgende verjaardag ook mee te mogen vieren!

NN

Facebook769
Twitter
Follow Me
Tweet