Laatste nieuws:
Lentenamiddag in OLO-Rotonde Brasschaat

Lentenamiddag in OLO-Rotonde Brasschaat

Elk jaar organiseert Lions Club Antwerpen Moerland een gezellige lentenamiddag voor personen met een beperking uit de regio. Op zaterdag 25 mei 2024 staat voor de 16 keer het evenement op de kalender. Dit jaar is Sam Gooris de eregast bij OLO-Rotonde in Brasschaat.


Vorige edities vonden altijd plaats in Kapellen op de terreinen van zorgboerderij Meander. Verschillende jaren werd dit project door de club gesponsord. Lions Club Antwerpen Moerland kon door medewerking van het Nationale Werk van Lions MD 112 een nieuw paard voor de hippotherapie schenken aan de zorgboerderij. Meander fuseerde in 2022 mee in de vzw OLO-Rotonde. Daarom wordt de jaarlijkse lentenamiddag nu georganiseerd op het terrein van OLO-Rotonde aan de Miksebaan 264 in Brasschaat.

Lions Club Antwerpen Moerland is opgericht in 1975 en maakt deel uit van de organisatie “Lions Club International”. Dit is de grootste NGO ter wereld met circa 1,4 miljoen leden. De club is actief in de regio Brasschaat, Kapellen, Wuustwezel, Essen, Kalmthout, Stabroek, . “Moerland” verwijst naar de moerasachtige ondergrond die kenmerkend is voor de regio waar de club actief is.

Op de lentenamiddag worden 300 personen met een beperking en hun begeleiders verwacht. Vanaf 13.30 uur warmen ‘De Vreemde Vogels’ het publiek op. Hoofdact, Sam Gooris, wordt omstreeks 15.30 uur verwacht. Wie wil deelnemen moet vooraf een plekje reserveren via mail naar ludentia@olo-rotonde.be. Er is geen vrije toegang.

MLH

Foto: © MLH

Facebook20
Twitter
Follow Me
Tweet