076 Opendeur VOC Kapellen - 2017 - (c) Noordernieuws.be

Kom genieten en help de dieren!

[18 maart 2019] VOC Kapellen – Brasschaat is het opvangcentrum voor vogels en wilde dieren en staat in voor de opvang en revalidatie van wilde dieren in nood. Jaarlijks worden er meer dan 3.500 vogels en wilde dieren binnengebracht en dat aantal neemt jaarlijks toe. Bij het VOC worden de dieren verzorgd en voorbereid op een goed en gezond leven in de vrije natuur.

Maar al deze goede zorgen, medicatie, voedsel, huisvesting,… moeten natuurlijk wel bekostigd worden. Daarom organiseert het VOC een Pannenkoekenbak. U kunt heerlijke pannenkoeken eten, ook zonder gluten en lactosevrij! De kinderen kunnen terecht voor een spannende Meet & Greet met de paashaas, paaseitjes zoeken, zich laten grimeren of zich uitleven op het springkasteel. Ook kunt u uw geluk proberen met de tombola en leuke prijzen winnen.

Kom genieten en help de dieren!
Dit (Paas)haasje werd gebeten door een hond en had dringende zorg nodig. Door de goede zorgen van het VOC knapt hij goed op!

Steunt u ook de goede werken van het VOC? Kom dan lekker genieten en help mee aan de opvang van veel wilde dieren in nood!

Wanneer: 21 april 2019 van 12:00-17:00
Waar: Wilgehoeve, Wilgehoevestraat 79, 2180 Ekeren

Schrijf u snel in, want vol = vol! Inschrijven kan via www.vocbrasschaatkapellen.be
Op het affiche hieronder vindt u alle aanvullende informatie, maar ook op de website.

Kom genieten en help de dieren

Foto’s: VOC Kapellen – Brasschaat

LW

Facebook210
Twitter
Follow Me
Tweet