Laatste nieuws:
sauna

Kind vrij uitjes

Uitjes met je kinderen zijn natuurlijk super leuk maar veel rust krijg je niet. Daarom is het goed om zo nu en dan even een uitje te hebben zonder je kinderen, zo kan je echt even helemaal tot rust komen terwijl je je kinderen bij je ouders hebt of bij vriendjes en vriendinnetjes. Hier een lijst met een paar echte aanraders voor een lekker dagje of zelfs weekendje weg.

Wellness centrum

Een wellness centrum is het centrum van rust en welzijn. Een plek waar je de stress en zorgen even helemaal uit je lichaam kan laten vloeien. Van lekker in een hot tub relaxen tot afstomen in een sauna, het kan er allemaal. Geniet van een lekkere massage in een heerlijke rustgevende ruimte om je spieren lekker te ontspannen, wat wil je nog meer? Wat nog een voordeel hiervan is dat er vaak veel aanbiedingen zijn van verschillende locaties zoals Thermen Dilbeek of andere welnessresorts die België rijk is.

Een proeverij

Een proeverij is echt iets voor een gezellige middag/avond waar je verschillende drankjes kan proeven. Dat kunnen verschillende koffiesoorten of thee smaakjes zijn tijdens een high tea maar dat kan ook drank gerelateerd zijn. Kies bijvoorbeeld voor een bierproeverij in één van de brouwerijen die België rijk is, of ga naar een wijnschuur voor een wijnproeverij. Het is allemaal mogelijk is staat garant voor een heerlijk uitje zonder de kids.

Ga sporten

Nu denken veel mensen niet aan samen sporten als ze even zonder kinder willen zijn. Maar wat kan het toch lekker zijn om samen je hoofd leeg maken en een sport beoefenen die jullie of al jaren deden maar door de kinderen geen tijd meer hadden. Of zoek een nieuwe sport uit om die samen uit te proberen. Een sport zorgt voor ontspanning door inspanning en samen een nieuwe activiteit doen zorgt er ook voor dat je meer tot elkaar groeit. Door de sleur van de dag vergeet je nog weleens om er echt voor elkaar te zijn en in een sport kan je dat wel terugvinden.

Ga de natuur in

Hoe fijn is het om gewoon even naar buiten te gaan en een stukje te wandelen met de liefde van je leven. Tijdens het wandelen kan je heerlijk kletsen over van alles en nog wat zonder dat je bezig hoeft met de kinderen, de huishouding of met werk. Naast wandelen kan je ook heerlijk fietsen of steppen door de natuur want natuur is er genoeg om heerlijke tochten te hebben. Zo kan je uren door de bossen wandelen, fietsen of steppen zonder verveelt te raken. Onderweg ergens even lekker eten voor dat je weer verder gaat of voor dat je naar huis gaat.

Entertainment
Samen een uitje plannen is altijd een goed idee. Ga naar die laatste bioscoop hit, bezoek het theater of ga naar een concert van jullie favoriete band. Maak er een avondje uit van met een lekker etentje en een hotelbezoek en je hebt gegarandeerd een avond om niet snel meer te vergeten. Het lijkt zo simpel maar toch vergeten veel stellen om dit met regelmaat te doen.