Laatste nieuws:
https://www.noordernieuws.be/wp-content/uploads/2023/12/Kersthappening-douaneplein-Putte-Stabroek.jpg

Kersthappening Douaneplein Putte Stabroek

Zaterdag 9 decemver pakt PLEIN70 weer uit met een leuke kersthappening, editie 3 staat klaar om weer een fantastische editie te worden!

Verbinding tussen drie gemeentes maken

Dit jaar pakken we het iets anders aan. De kerstmarkt verplaatsen we van de kerk in Putte naar het Douaneplein, net op de grens van Stabroek, Kapellen en Woensdrecht (NL). We willen hierbij graag een verbinding spelen tussen de drie gemeentes en zo de banden met onze Nederlandse buren verder aan te halen. Na de organisatie van 775 jaar Putte was dat weer een beetje verwaterd. Nieuw in dit concepthor, is dat we heel veel vragen kregen van de lokale middenstanders op de grens. Zo zouden de handelaars, maar ook de lokale horecazaken rond het plein, uitpakken met de nodige Kerstanimatie, zoals standjes en kerst optredens in en rond hun horecagelegenheden.

Kersthappening douaneplein Putte Stabroek2

Kerstsfeer

Plein70 zorgt tussen 15:00 en 20:00 voor de nodige sfeer op het plein zelf, daarna neemt de horeca het over. Voor een heuse Kerstsfeer met de nodige foodtrucs, kindergrim en aangename gesprekken aan de warme vuurtjes, moet je zaterdag naar het Douaneplein in Stabroek komen. Wie weet krijgen we ook wel hoog bezoek met leuke attenties voor de kleinsten!

Bron en afbeelding: Plein70

Facebook32
Twitter
Follow Me
Tweet