Laatste nieuws:
Live-optredens zorgen voor unieke winterervaring in Brasschaat

Live-optredens zorgen voor unieke winterervaring in Brasschaat

Je kan vanaf deze week elke donderdag- en vrijdagavond in december genieten van live optredens van een lokale band op het Dr. Roosensplein in Brasschaat (oud gemeentehuis). In samenwerking met WNTR en diverse Brasschaatse verenigingen wordt er gezorgd voor gezelligheid, lekkere drankjes en sfeer. Op 7 december om 19 uur bijt E.R.I.N de spits af, gevolgd door de coverband Sticky Notes om 20.30 uur.

Lokaal talent

De Brasschaatse zangeres E.R.I.N begon op haar vijftiende met het schrijven van liedjes en op haar zesentwintigste bracht ze haar eerste solo-EP uit. Na jarenlang te hebben gezongen in jeugdkoren en het huiskoor van de Night of the Proms Fine Fleur Choir, heeft ze samengewerkt met grote namen als Seal, The Pointer Sisters en John Miles. Haar brede gamma aan genres, capaciteiten, invloeden en ervaringen heeft haar gevormd tot een veelzijdige artiest. Haar debuut-EP ‘FUNDAMENT’ bevat invloeden van pop, gospel en rock en is gevuld met een positieve boodschap van hoop en universele liefde, geïnspireerd door haar persoonlijke ervaringen en haar gelovige achtergrond. Haar veelzijdigheid wordt weerspiegeld in de combinatie van stijlen op haar album en haar muzikale inspiratie komt van Adele, Alicia Keys, Miley Cyrus, Lauren Daigle en Tori Kelly. Hoewel ze als solo-artieste opereert, heeft ze veel geleerd van haar samenwerkingen en blijft ze zich ontwikkelen als artiest.

Coverband

Sticky Notes is een coverband die je niet mag missen! Met twee frontzangeressen en vier ervaren muzikanten brengen ze pop en rock covers die je doen swingen, springen en zingen. Sticky Notes geeft een eigen draai aan de bekendste nummers van artiesten als Queen, AC/DC, En Vogue, Bryan Adams, Evanescence en nog veel meer.

MLH

Foto: © Pixabay