Laatste nieuws:
Jammer voor Wyters en Zonen, maar Michel Heitzer is op pensioen!

Jammer voor Wyters en Zonen, maar Michel Heitzer is op pensioen!

Met spijt in het hart heeft Wyters en Zonen donderdag 1 oktober 2020 afscheid moeten nemen van hun werknemer Michel Heitzer (60), omdat hij op pensioen ging. Michel en zijn vrouw Anita zijn geen onbekenden in Essen, waar ze altijd hebben gewoond.

Werken vanaf zijn veertiende

Op veertienjarige leeftijd is Michel beginnen met werken bij installatiebedrijf Verheyden in Essen op voorspraak van zijn broer Ferre Lambrechts. Dit maakt dus dat hij al 46 jaar heeft gewerkt, waarvan vijfeneenhalf jaar bij Wyters en zonen. Voor hij bij Wyters en Zonen terecht kwam, heeft hij nog als werknemer bij het bedrijf van zijn broer, Ferre Lambrechts gewerkt. Michel was geen vreemde voor Ivan en Eddy Wyters, ze kenden elkaar al via Ferre. Hierdoor gebeurde alles vlotter en kon Michel zich sneller aanpassen aan de nieuwe werksfeer. Bij Wyters en Zonen deed Michel vooral de onderhoud van ketels en hielp hij, indien nodig, Ivan of Eddy bij grotere projecten.

Jammer voor Wyters en Zonen, maar Michel Heitzer is op pensioen!

Voor meer informatie over Michel heb ik een bezoekje gebracht aan zijn vrouw, Anita.

Wat voor persoon is Michel?

“Michel is een vrij bezorgde vader/ opa”, vertelt Anita. “Hij denkt ook vaak te veel na over de toekomst. Maar bovendien zal hij ook altijd en voor iedereen klaarstaan, niet alleen om mensen voor de zot te houden, maar ook om ze te helpen.

Jammer voor Wyters en Zonen, maar Michel Heitzer is op pensioen!

Keek hij er naar uit om op pensioen te gaan?

“Hij keek er heel hard naar uit, omdat hij nu kan profiteren van het leven en meer tijd heeft voor zijn kleinkind. Hij zal ook meer tijd hebben voor het beoefenen van zijn hobby, de Tweede Wereldoorlog. Zijn kleindochter had zelfs een ‘opa gaat op pensioen’ aftelkalender gemaakt, die hij in het magazijn had opgehangen en dagelijks deed afvinken. Maar hij keek er ook weer minder naar uit, omdat hij leeft voor zijn job. Hij zal het samenwerken met Ivan, Eddy en Niels heel hard missen. omdat hij doodgraag bij Wyters en Zonen werkte.”

Jammer voor Wyters en Zonen, maar Michel Heitzer is op pensioen!

Ook bij Eddy en Ivan heb ik informatie ingewonnen.

Enthousiast en gedreven

“Michel is een enthousiaste en gedreven werknemer. Hij zorgt er vaak voor dat de sfeer gezelliger wordt door zijn grappen. Je merkt aan hem dat hij graag werkt en het is altijd leuk om samen met Michel te werken. Wanneer Ivan en Michel samen op pad zijn, noemen ze zichzelf ‘sus en klus’. Michel is ook een vroege vogel, hij is altijd als eerste aan het magazijn.”

AW

Facebook259
Twitter
Follow Me
Tweet