Laatste nieuws:
Oude Galgenstraat afgesloten vanaf 4 augustus

Hoogboomsteenweg volledig afgesloten vanaf 6 juli

Vanaf 6 juli worden dringende herstellingswerken uitgevoerd op de Hoogboomsteenweg, tussen de Koningin Astridlaan en de Oude Bergsebaan. De rijbaan wordt daarvoor minstens 1 week afgesloten. Door de omvang van deze werken is het helaas noodzakelijk om de Hoogboomsteenweg volledig af te sluiten.

Er is vanaf maandag 6 juli in beide richtingen geen doorgang voor gemotoriseerd verkeer. Een omleiding wordt voorzien via de Antwerpsesteenweg en de Lage Kaart (Brasschaat). De doorgang van voetgangers en fietsers blijft gegarandeerd. Buurtbewoners kunnen hun woning bereiken/verlaten via de Koningin Astridlaan of via de Antwerpsesteenweg en werden al op de hoogte gebracht van de werken.

De werken duren vermoedelijk een week. Maar afhankelijk van de ernst van de verzakking en de bijhorende herstellingswerken is het niet uitgesloten dat de Hoogboomsteenweg voor een langere periode wordt onderbroken. Je blijft hiervan op de hoogte via deze website, sociale-mediakanalen en gemeentelijke infoborden langs de invalswegen.

Omwille van de hoogdringendheid was het helaas onmogelijk om de werken af te stemmen op de nutswerken die in de Koningin Astridlaan aan de gang zijn. Volgens de huidige planning zouden deze tegen vrijdag 10 juli afgerond zijn.

Wie vragen heeft, kan steeds contact opnemen met de balie Ruimte & Wonen via 03 660 66 03 of ruimte@kapellen.be.

Bron: gemeente Kapellen
Foto: Pxhere

Facebook68
Twitter
Follow Me
Tweet