Laatste nieuws:
KLJ Hoek Sportfeest - (c) Noordernieuws.be 2021 - HDB_4306u75

Honderden enthousiaste deelnemers Sportfeest KLJ Hoek

Het bleef tot het laatste moment spannend of het Sportfeest van KLJ Hoek door zou kunnen gaan. Eind juni kregen ze het groene licht, al kon corona tot het laatste moment nog roet in het eten gooien.

Dertien KLJ afdelingen

Het Sportfeest werd tot in detail perfect en coronaproof georganiseerd. Dertien KLJ afdelingen uit Vlaams Brabant en de provincie Antwerpen gingen vandaag de strijd met elkaar aan. De weergoden probeerden om te beginnen nog de boel te bederven door gul regen te laten vallen. Maar geboeid door al het moois en het plezier van de ongeveer 550 deelnemers, werden ze zelf aandachtige toeschouwers. En er was genoeg te zien: vendelen, wimpelen (vendelen met kleinere vlaggen), levende piramides bouwen, volksspelen, touwtrekken en dansen.

Afdelingsbubbels

Alle activiteiten werden in afdelingsbubbels uitgevoerd en lijnen in het gras gaven de grenzen tussen de bubbels aan. Het publiek dat ’s middags kwam kijken, werd ook strikt van de deelnemers gescheiden. Het was geweldig om al die mensen te zien die het zo naar hun zin hadden. Net als de KLJ afdelingen die zo naar deze dag uitgekeken hebben en nu hun kunnen toonden. Als een belofte van hoe alles weer zou kunnen zijn!

NN

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.