Laatste nieuws:
Nieuwe Haring aan oude prijzen - Visspeciaalzaak Peter van Berkerl - (c) Noordernieuws.be 2018

Hollandse Nieuwe aan oude prijzen bij Peter van Berkel

Vanaf 13 juni is er weer die heerlijke ‘Hollandse Nieuwe’. Deze lekkere haring is vanaf dan weer verkrijgbaar bij de betere viswinkels. Zo ook bij ‘Vis speciaalzaak Peter van Berkel’ in Roosendaal. Hier koop je de Hollandse Nieuwe aan oude prijzen. Deze smakelijkste vis van het seizoen kost hier €1,95 per stuk en vier voor €7! Daarmee heb je niet alleen de lekkerste haring in deze regio, maar ook de voordeligste!
Peter van Berkel

Veel inwoners uit Essen en Kalmthout steken regelmatig de grens over naar Nederland om daar hun boodschappen te doen. Net over de grens in Roosendaal, op nog geen 10 minuten rijden van Essen, ligt winkelcentrum Lindenburg. Eén van de ondernemers die de drijvende kracht is achter het succes van dit leuke, gevarieerde winkelcentrum, is Peter van Berkel. Peter staat bekend als een uitstekende vakslager, met zowel oog voor zijn producten als belangstelling voor zijn klanten. Veel klanten die naar dit winkelcentrum komen, halen dan ook hun vlees en vleeswaren bij Topslager Peter van Berkel.

Nieuwe Haring aan oude prijzen - Visspeciaalzaak Peter van Berkerl - (c) Noordernieuws.be 2018

Dave Blott

Op 27 september 2017 opende Peter hier ook zijn visspeciaalzaak, waar vakman en visspecialist Dave Blott het reilen en zeilen van de viszaak op zich heeft genomen. Mede dankzij Dave heeft ‘Vis speciaalzaak Peter van Berkel’ in korte tijd naam gemaakt in de Lindenburg, en ook ver daarbuiten. Steeds meer mensen ontdekken de goede en verse visproducten die Dave aan zijn klanten presenteert. Het moge dan ook duidelijk zijn dat de Hollandse Nieuwe, voor wat betreft zijn prima kwaliteit, bij Dave in goede handen is. Waar de komst van de nieuwe haring er nog wel eens ertoe leidt dat de prijzen de hoogte ingaan, kun je hier je Hollandse Nieuwe halen aan het oude tarief. Zo heb je hier al vier haringen voor slechts €7,- en een losse haring voor €1,95!

Winkelcentrum Lindenburg

Winkelcentrum Lindenburg, waar de viszaak en topslagerij van Peter van Berkel te vinden zijn, is een leuk en gevarieerd winkelcentrum. Zo zijn er ook een goede supermarkt, een bakkerij en een kaas- en notenwinkel. Deze winkels met levensmiddelen zitten allen dicht bij elkaar en geven een bezoek aan dit gezellige winkelcentrum een duidelijke meerwaarde. De ondernemers hebben hart voor hun zaak en klanten. Net als Peter en Dave zorgen zij voor prima producten en een uitstekende service.

Kom een haring happen

Ben je nog nooit in winkelcentrum Lindenburg geweest? Dan is het happen van een nieuwe haring bij ‘Vis speciaalzaak Peter van Berkel’ een goede reden om er eens kennis mee te komen maken!

Openingstijden ‘Vis speciaalzaak Peter van Berkel’

Ma: 13.00-18.00
Di: 09:00-18:00
Wo: 09:00-18:00
Do: 09:00-18:00
Vr: 09:00-18:00
Za: 09:00-17:00

Adres: Lindenburg 6, Roosendaal

Facebook26
Twitter
Follow Me
Tweet