Gewapende overval op jonge vrouw die thuiskomt

Gewapende overval op jonge vrouw die thuiskomt

Op zondag 24 februari 2019 kwam een 27-jarige vrouw rond 04.30 uur thuis bij haar woning aan de Vroenhoutseweg. Zij had die nacht gewerkt in een horecagelegenheid in Roosendaal.

Alarmbel poort

Ze parkeerde haar auto op de oprit van de woning en stapte uit. Toen ze bij de voordeur aan kwam hoorde ze de alarmbel van de poort af gaan. Ze zag toen twee jongemannen op haar afkomen. Ze moest zich meteen omdraaien en werd door een van de mannen in haar nek gepakt. Ze had haar telefoon in haar hand en probeerde nog een alarmnummer te bereiken. Dit mislukte.

‘Schiet haar in haar knie’

Ze moest de deur open maken en een van de daders zei dat ze het alarm uit moest zetten en vroeg of er camera’s waren. Ze wilden weten waar de waardevolle spullen waren. Ze werd toen hardhandig naar de grond gedrukt en een van de mannen zei “Schiet haar, schiet haar in haar knie”. Ze kreeg even later een kledingstuk over haar hoofd gegooid en haar handen werden vastgebonden. Vervolgens namen de overvallers geld mee en de tas van het slachtoffer. Ook haar telefoon werd meegenomen, maar deze werd later teruggevonden.

Vragen

De jongens hadden beiden een smal postuur, 1.65 a 1.70 m lang en 18 a 20 jaar oud. Vermoedelijk waren ze van Noord-Afrikaanse afkomst. Ze waren in het zwart gekleed en droegen een sjaal of col voor hun gezicht. Ook droegen ze iets op hun hoofd. Een van hen had een vuurwapen.

Wie heeft informatie over de overval?

Wie weet wie de overvallers zijn?

Hebt u een tip over deze zaak? Laat het weten via het tipformulier

Bron: Politie.nl
Foto: Pixabay

Facebook85
Twitter
Follow Me
Tweet


Alarm Van Loon en Benga Security zijn nu één!